Family Apartman - Vir sziget

Vendégkönyv

Akit már köszönthettünk vendégként az apartmanban, megkérném, hogy az élményeit, véleményét és tapasztalatát az apartmannal és a tájékoztatással kapcsolatban írja meg! 
Köszönöm! 

Hozzászólások

Beküldte virapartmanhr -
13 hozzászólás


Lángi Norbert [ 2013-08-17 21:49 ]

Tisztelt Dézsi Úr!
Hálás szívvel köszönjük a lehetőséget,hogy igénybe vehettük az apartmanját!Mindennel elégedettek voltunk és remekül éreztük magunkat!
A sziget csodás,a tenger mesés,az élmény felejthetetlen!
Köszönet érte: Lángi családGombosi Gabriella [ 2011-08-09 08:41 ]

Kedves Dézsi Úr! Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat mindannyian a szigeten! Az apartman gyönyörű volt és maximálisan jól felszerelt.3 gyermekünkkel kényelmesen elfértünk és az autónkat is biztonságban tudhattuk a ház előtt! Rengeteg lehetőség nyílt akár a homokos parton való fürdésre, akár vár,kilátó látogatásra. Nin, Zadar, Zaton is kínál ezekre helyszíneket.Köszönünk mindent!Hertel Katalin [ 2011-07-18 21:27 ]

Kedves Dézsi Béla! Szeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy az Ön apartmanjában tölthettünk el egy hetet. Teljesen felszerelt / a hajszáritótól a szenvics sütőig / kényelmes és nyugodt környezetben valóban a teljes kikapcsolódást szolgálja. Remekül éreztük magunkat. A sziget nagyon szép különösen az érintetlen tengerparti részek csodálatosak. Bejártuk Zadart, megnéztük a naplementét. A tenger kristály tiszta és meleg volt. Ákos /a kapcsolattartó / kedves és segitőkész fiatalember kellemesen elbeszélgettünk vele. Köszönünk mindent. Hertel családKult Andrea [ 2011-03-21 18:48 ]

Tisztelt Dézsi Úr!
Nagyon köszönöm,hogy ott lehettem. Isten tartsa meg jó szokását.
PuszikaMező Mónika [ 2010-08-19 18:05 ]

Kedves Béla!

Sajnos már eltelt egy hónap a nyaralásunk óta....
Mindennel maximálisan elégedettek voltunk ottlétünk alatt, mint a házzal, mint a szigettel.
A szigetet körbejártuk, illetve a környező településeket is, mindennap új strandot "fedeztünk fel", Zadar és a KRKA nagyon szép volt.
Köszönjük a lehetőséget!

Üdv: Mező Mónika és családja
Kincses Éva [ 2010-07-18 22:51 ]

Tisztelt Dézsi úr!

Köszönjük a vendéglátást!
Nagyon jó volt minden kiválóan éreztük magunkat.
A sziget nagyon szép a tenger tükör tiszta.Az apartman mindenben kielégitő volt.Csodálatos a szigeten a holdfényben a tenger zugását halgatni.Érdemes elmenni hajó kirándulásra is a kornati szigetekre egy hatalmas élmény volt számunkra a nap.Zadar is nagyon szép naplemente csodálatos.Nagyon jól érezte magát az az egész család.Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Köszönettel:
Kincses Éva és családja.
Kisfali Józsefné [ 2010-07-15 15:56 ]

Tisztelt Dézsi Béla!
Nem rég jöttünk haza a nyaralásból és minden tekintetben meg voltunk elégedve. Vir sziget kellemes hely a nyaralásra és a pihenésre.Az apartman kellemes és jól felszerelt,szinte minden igényt kielégít.A kapcsolattartó igazán kedves és segítőkész.Köszönjük hogy jól és gondtalanul tölthettük el az egy hetet.
Üdvözlettel: Kisfali CsaládTóth János [ 2009-09-29 12:42 ]

Tisztelt Dézsi úr!

Igaz a nyaralásunk Óta eltelt egy-két hónap.Viszont ezuton szeretnénk megköszönni a lehetőséget.Az apartman egyszóval tökéletes, maximálisan felszerelt.Sok helyen voltunk már nyaralni, de sehol nem találtuk meg ezt a kényelmet.Az én kicsi párom elég finnyás a tisztaságra, a felszereltségre, és ha ő mosolyog akkor Béke van.Mondanom sem kell, hogy naponta dicsérte.A gyermekeink élvezték.És mi is kikapcsolodhattunk a hosszú monoton hétköznapokból.A tenger egyszerüen meseszép,a kirándulási lehetöségek és a hajó turák mind plusz élményt adtak.Egyszóval gratulálunk és köszönjük!

Üdvözlettel:Tóth János és családjaRuder Jánosné [ 2009-08-31 20:07 ]

Egy hete jöttünk haza, nagyon kellemes nyugodt nyaralás volt. Az apartman nagyon jó csendes helyen van, tiszta maximálisan felszerelt.Sok helyen jártunk már, de nekünk ez a szálláshely tetszett a legjobban. A szigeten rengeteget lehet kirándulni túrázni, érdemes felmászni a legmagasabb dombra a kilátás fantasztikus. A kikötőben szerveznek egésznapos hajótúrát a Kornati szigetekhez(magyarul is tudnak)akinek van lehetősége az menjen el velük nagyon nagy élmény! Emlékezetes nyaralás volt! Köszönjük önöknek!Kőváry László [ 2009-08-17 16:28 ]

Nemrég voltunk a családdal a VIR szigeten ebben a kellemes,jól felszereltb apartmanban. A vendéglátóink segitökészen tályékoztattak mindenről. Segitőkészségüket jól példázza, hogy az odauton 3 defektet kaptunk, és egy telefonhivásra azonnal intézkedtek, ezzel kellemessé téve a kellemetlen utazást. A sziget egy csendes, pihenésre kikapcsolodásra alkalmas kellemes hely.Az apartman minden igényt kielégitően felszerelt.

Kőváry LászlóVilnerék [ 2009-08-17 14:28 ]

Még csak 2 napja jöttünk haza, de már mennénk vissza! :)
Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat ebben az apartmanban! Minden adott a kellemes pihenéshez, hatalmas terasz, ahol jó volt csak úgy üldögélni és hallgatni a kabócákat, jól felszerelt konyha, kényelmes szobák.
Jó helyen van, nem zsúfolt, nem hangos, de közel van a "belváros" és a strand is.
Bélának és Ákosnak köszönjük a rengeteg segítséget, reméljük a nem túl távoli jövőben még visszatérünk!Bodnár Lajos [ 2009-08-17 09:10 ]

Tisztelt Dézsi úr!
Minden rendben volt az apartmannal kapcsolatban,szép, tiszta, légkondi nagyon jó volt hisz 36 fok meleg volt végig. A fiatalembernagyon gyors, segítőkész volt, befizette helyettünk az illetéket. Az apartman olyan amit hirdetett, kellemesen éreztük magunkat
a nejemmel, már ránk fért a pihenés. A környezet szép, a tenger tiszta. Ajánlom mindenkinek Zaton-ban a kempinget, ahol fizetős kocsibelépő van, de tiszta homok, befelé száz-százötven méterig be lehet menni a gyönyörű tiszta vízbe, édesvizű medencék, étterem pizzéria, bolt stb.Mégegyszer köszönöm a lehetőséget, korrektséget, gyors segítőkész
információkat amit biztosított számunkra. Kellemes élményekkel
gondolunk vissza erre az eltöltött hétre.
Bodnár Lajos 2009.augusztus
Ollmann Judit [ 2009-08-16 13:56 ]

2008 nyarán három hetet töltöttünk az apartmanban. Odaérkezés előtt kicsit izgultunk, hisz először kerültünk kapcsolatba a tulajdonosokkal, még nem ismertük egymást. Bátran mondhatom, cseppet sem csalódtunk! Az apartman a tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően tiszta, jól felszerelt, az 5 tagú család kényelmesen elfért. A hatalmas, berendezett terasz a békés pihenés helyszíne volt.
A tervezés időszakában minden kérdésünkre választ kaptunk a tulajdonosoktól, a pénzügyek elszámolása rendkívül korrekt volt.
Ákostól, a horvátországi kapcsolattartótól minden segítséget megkaptunk, hogy a 3 hét felejthetetlen emlék legyen a családnak. Tájékoztatást adott a vásárlási és a kirándulási lehetőségekről is.
És hát a tenger.... Meseszép! Kristálytiszta víz, csodálatos kékség!
Minden kedves érdeklődőnek jó szívvel ajánlom az apartmant! Töltsenek itt kellemes heteket!

Közösségi oldalak

RSS feliratkozás

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen